Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
EN
Share/Bookmark

TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0024.

Projektünk keretében két fontos cél megvalósítását tervezzük. Elsősorban a szövegértés-fejlesztési foglalkozások megteremtését tűztük ki célul. Ennek megvalósításához a pályázat lehetőséget nyújt két fejlesztő pedagógus alkalmazására, mellettük a DAVID technika segítségével is fejlesztjük a gyermekeket és sokszínű fejlesztőanyagok beszerzésére is lehetőségünk van. A foglalkozások 7 hónapon keresztül tartanak. A pályázat során beszerzésre kerülő fejlesztő anyagok a pályázat zárását követően is a könyvtárunk állományát fogják képezni. Tapasztalatunk szerint, igény folyamatosan van a szakmai fejlesztő anyagok használatára, mivel a Felsőzsolcai Szent István Katolikus Általános Iskolában tanuló gyermekek 88%-a hátrányos szociokulturális környezetből származik, tanulási nehézségekkel küzd. A lemaradások enyhítésére folyamatos képesség fejlesztő foglalkozásokra van szükségük. Ezek megvalósításához nagy segítséget nyújtanak a pályázati lehetőségek. Intézményünk lehetőséget kapott, hogy pályázati forrásokat igénybe véve szövegértés fejlesztéssel kapcsolatos játékokat, foglalkoztató feladatokat is elérhetővé tegyen az intézmény honlapján.
Másik kiemelt célunk, hogy az intézmény honlapját, és a már eddigiekben elkészült felsőzsolcai digitális tartalmakat elérhetővé tegyük iOS-es és Android-os alkalmazásokkal. Fontos, hogy ezeknek a digitalizált tartalmaknak már a digitális jogait is szabályozni fogjuk.

Gyermekoldal

Események
Mire emlékezzünk ma?

  • 1885 – az Isere hajón megérkezett New Yorkba Franciaország ajándéka, a Szabadság-szobor

    1927 – született Sütő András erdélyi magyar író (Anyám könnyű álmot ígér, Csillag a máglyán)
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 - 16:00
Kedd: 7:30 - 16:00
Szerda: 8:00 - 17:00
Csütörtök: 7:30 - 16:00
Péntek: 8:00 - 14:00