Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
EN
Share/Bookmark

Üdvözöljük a Városi Könyvtár oldalán!

Sok szeretettel várjuk minden kedves olvasónkat, széleskörű könyvválasztékunkkal, 64 féle hasznos- és szórakoztató folyóirattal (többek között: Élet és Tudomány, Magyar Horgász, Nők Lapja, Praktika - a teljes lista a "Folyóiratok" menüpont alatt található) internetezési,  nyomtatási valamint szkennelési lehetőséggel. 


 

KEDVES LÁTOGATÓINK, OLVASÓINK!

A Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár mindhárom intézményegysége

2021. május 3. napjától a

194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értelmében a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak által a megszokott nyitvatartási rend szerint újra látogatható.

 

A fent említett jogszabály értelmében koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány bemutatásával igazolja.

A szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük kedves látogatóinkat, olvasóinkat, hogy a jogszabályban meghatározott módon védettségüket az intézménybe való belépéskor kollégáink számára önkéntesen, egyértelműen igazolják a fent nevezett igazolvánnyal és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával.

A 18 év alatti látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező, 18 év feletti kísérővel látogathatják az intézményt.

Az intézményben a védett személy nem köteles maszkot viselni, használatát azonban továbbra is javasoljuk.

A Városi Könyvtár azon olvasók számára, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, továbbra is lehetőséget biztosít előzetes igények leadása utáni kölcsönzésre az fzsolcakonyvtar@gmail.com e-mail címen, Messenger üzenetben és a 06 46/584-313, 06 30/983-7107 telefonszámokon. Az elektronikusan vagy telefonon leadott igénylések alapján névre szólóan összekészített dokumentumokat az épület bejáratánál vehetik át.

Az eddigi beiratkozási kedvezmények mellett ingyenes beiratkozást biztosítunk az egészségügyi dolgozóknak és a pedagógusoknak.

Köszönjük megértésüket, türelmüket!

 

Gyermekoldal

Események
Mire emlékezzünk ma?

  • 1850 - született Guy de Maupassant francia novellista, regényíró (A szépfiú, Egy asszony élete)

    1930 - született Neil Armstrong amerikai űrhajós
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 - 16:00
Kedd: 7:30 - 16:00
Szerda: 8:00 - 17:00
Csütörtök: 7:30 - 16:00
Péntek: 8:00 - 14:00